Handelsbetingelser

Generelt

1. Tilmelding/abonnement

1.1 Du kan blive medlem af FeelingBetter ved at udfylde en blanket på vores hjemmeside. Derefter vil du blive
 kontaktet af en konsulent, til en uforpligtende samtale. Der vil også være mulighed for at få besøg af en konsulent,
 som vil hjælpe dig med at skræddersy din virksomhedsprofil.

1.2 Når du køber et abonnement, på månedlig eller årlig basis, vil FeelingBetter fakturere dig det beløb, via den betalingsmetode, som du har valgt. FeelingBetter forbeholder sig retten til at ændre abonnementsprisen med tre måneders varsel. Varslet sendes til den e-mail, som du har angivet ved tilmelding. Abonnementet påbegynder først, når du har fuldført tilmeldingsprocessen og indgået en skriftlig aftale med FeelingBetter.

2. Priser og betalingsbetingelser

2.1 Det koster 229 kr. ex moms pr. måned at have sin virksomhedsprofil på FeelingBetter.dk

2.2 Betaling sker via faktura som sendes pr. mail. Der faktureres den sidste dag i måneden og betales forud.

2.3 Betalingsbetingelser: Netto 8 dage fra fakturadato.

2.4 Hvis det ønskes at benytte PBS, pålægges der et gebyr på 9,75 kr. pr faktura.

3. Medlemsbetingelser

3.1 Som medlem af FeelingBetter har du en bindingsperiode på 3 måneder.

4. Opsigelse af medlemskab

4.1 Medlemskabet kan til enhver tid opsiges. Opsigelsen skal ske med en måneds varsel, til udgangen af måneden pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

4.2 Det er ikke gyldig opsigelse blot at undlade at betale.

4.3 FeelingBetter forbeholder sig retten til at opsige abonnement ved misligholdelse.

4.4 Uanset opsigelse, er kunden/virksomheden til enhver tid forpligtet til at betale for den periode, hvor der har været adgang til FeelingBetter.dk.

5. Oplysninger/beskyttelse

5.1 FeelingBetter opbevarer dine oplysninger sikkert og fortroligt. Vi videregiver eller sælger under ingen omstændigheder dine oplysninger til tredjepart.

6. Nyhedsmail

6.1 Ved medlemskab har du muligheden for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så vi løbende kan holde dig opdateret.

6.2 Du kan til hver en tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen ved at gøre det på din profil på FeelingBetter.dk eller skrive en e-mail til os.
 
7. Adgang til min side på FeelingBetter

7.1 Ved ny oprettelse hjælper FeelingBetter dig med at opsætte din nye profil, så den tilpasses netop til din virksomhed. Det er som medlem dit ansvar, at der oplyses korrekte priser og information.

7.2 Som medlem får du en adgangskode til din ”side/profil” på FeelingBetter.dk. Dette betyder, at du selv har muligheden for bl.a. at tilføje nye billeder, indsætte tilbud m.m. så oplysningerne altid er up to date på din virksomhed.

7.3 Du har som virksomhed ikke mulighed for selv at lave/besvare bedømmelser

8. Hvad gør jeg hvis jeg får en anmeldelse som er dårlig/stødende?

8.1 Hvis du får en anbefaling, som du anser som truende eller lignende, skal du skrive en e-mail til iDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vil vi kikke på sagen.

9. Problemer med at uploade billeder, opsætning af tekst, tilføjelse af priser mm.

9.1 Du kan rette dine oplysninger ved at logge ind på din profil. Hvis der skulle være problemer, er du altid velkommen til at kontakte os.

10. Hvad sker der med mine anbefalinger, hvis jeg opsiger mit abonnement?

10.1 Dine anbefalinger, beskrivelser, billeder mm vil blive slettet, hvis du opsiger dit abonnement. Du vil efterfølgende kun være listet på FeelingBetter.dk med navn, adresse og telefonnummer hvis dette ønskes.

Basis for betingelserne

Vi forbeholder os retten til at ændre disse betingelser på et hvilket som helst tidspunkt.

Force majeure

Begge parter skal være fritaget for enhver forsinkelse eller nedsættelse i ydeevne, hvis dette kommer som følge af en uforudset begivenhed ud over dennes rimelige kontrol, herunder, men ikke begrænset til, naturkatastrofer, krigshandlinger, brand, oprør, strejker, lockout eller andre alvorlige arbejdskonflikter, optøjer, jordskælv, oversvømmelser, eksplosioner eller andre naturfænomener.
Forpligtelser og rettigheder for den undskyldte part forlænges på en dag-til-dag basis i tidsperioden hvor den undskyldelige afbrydelse står på. Når sådanne begivenheder er aftaget, skal parternes respektive forpligtelser genoptages. I tilfælde af at afbrydelsens varighed overstiger tredive kalenderdage, har enhver af parterne ret til at opsige den gældende kontrakt, uden ansvar, forudsat at der gives tredive kalenderdages forudgående skriftligt varsel til den anden part.

Tvister og gældende love

Kontrakten, og enhver tvist eller krav, der udspringer af eller i forbindelse med den eller dens indhold eller dannelse (herunder ikke kontraktlige tvister eller krav), er underlagt, og skal fortolkes i overensstemmelse med, dansk ret, og parterne forelægger uigenkaldeligt enekompetence til domstolene i Danmark i forbindelse med en sådan tvist eller krav.


Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.