Betingelser og retningslinjer

Ved anvendelse og brugen af FellingBetter.dk er du som virksomhed og forbruger indforstået og acceptere samtidig de gældende betingelser nedenfor.

FeelingBetter sælger ingen behandlinger. Der skal rettes henvendelse til den enkelte behandler ved tidsbestilling samt spørgsmål omkring behandling. Dette skal ske enten ved telefonisk henvendelse eller online booking. Det samme gælder ved afbestilling.

1. Informations korrekthed

1.1 Behandlings specifikation og anden information om behandlere er tilbragt af klinikkerne selv, eller indsamlet gennem offentlige tilgængelige kilder. FeelingBetter gør alt for at informationerne er korrekte og opdateret. FellingBetter kan ikke drives til ansvar for nøjagtighed samt korrekthed som findes på siden. Al anvendelse af Webportalen sker på eget ansvar. Det er klinikkens eget ansvar at holde Feelingbetter opdateret omkring ændringer i klinikken.

2. Ophavsret

2.1 Det er ikke tilladt at kopiere, modificere, distribuere indholdet af denne webside eller dele, uden tilladelse fra FeelingBetter.dk

2.2 Du må ikke misbruge FeelingBetter.dk herunder Hacking eller web scraping.

2.3 Fotografier og grafiske billeder tilhører FeelingBetter eller FeelingBetters licensgivere(klinikker). Dette er beskyttet af ophavsretslovgivningen og alle rettigheder forbeholdes.

3. Ansvarsfraskrivelse - begrænsning

3.1 Pris, oplysninger, beskrivelse, ventetid og billeder kan FeelingBetter ikke holdes ansvarlig for.

3.2 Bedømmelser bliver ikke læst af FeelingBetter inden de bliver offentliggjort på virksomhedsprofilerne, og kan derfor ikke drives til ansvar herom.

3.3 Websiden FeelingBetter.dk tilbydes til brug som den er, uden at FeelingBetter har et ansvar, kun ifølge dansk lovgivning.

3.4 FeelingBetter har intet ansvar eller yder garanti for de ydelser de virksomheder der er tilknyttet FeelingBetter.

3.5 FeelingBetter kan ikke drives til ansvar hvis internetsiden eller softwaren ikke er funktionsdygtig, men gør sit bedste for det ikke sker.

3.6 Selvom vi tilstræber at sikre, at oplysningerne på FeelingBetter er korrekte, lover vi ikke,
at de er præcise eller fuldstændige. Vi kan foretage ændringer af materialet på denne
Hjemmeside eller af de ydelser og priser, der er beskrevet, når som helst og uden varsel.
Materialet på denne Hjemmeside kan være forældet, og vi forpligter os ikke til at opdatere
materialet.

4. links

4.1FeelingBetters hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider, der ikke er underlagt FeelingBetters kontrol. Sådanne links er et servicetilbud til forbrugeren. FeelingBetter påtager sig ikke noget ansvar for indholdet af sådanne linkede hjemmesider eller for skader eller tab, der måtte opstå som følge af indholdet på de enkelte hjemmesider.

5. Varemærke

5.1 Varemærker, logoer og tekster på FeelingBetters hjemmeside tilhører FeelingBetter. Ingen er berettiget til på nogen måde at anvende disse varemærker, logoer og tekster uden FeelingBetters forudgående, skriftlige tilladelse.

6. Ændring af betingelser

6.1 FeelingBetter har til enhver tid, ret til at ændre nuværende betingelser og vilkår uden nogen form for advarsel. De gældende betingelser og retningslinjer vil altid fremgå på Feelingbetter.dk. Du er derfor selv forpligtet til at holde dig opdateret om dette.

7. Om ændringer på hjemmesiden

7.1 Vi forbeholder os ret til at lave om på hjemmesidens indhold og design.

8. Tvister

8.1 Enhver tvist, der måtte opstå som følgende af nærværende erklæring, skal afgøres efter

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og tekniske fejl


Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.