Din guide til at vælge din behandler med omhu


FeelingBetter.dk er en webportal, som giver kunderne mulighed for at vælge en behandlingstype på en nem og tidsbesparende måde i en travl hverdag. Samtidig gør vi alle virksomheder synlige, ved at samle dem på en platform.

FeelingBetter.dk har som mål at give kunderne muligheden for at vælge en behandler i en travl hverdag. Vi giver dig et enkelt og konkret overblik over behandlere indenfor forskellige kategorier. Du har nemlig her muligheden for at vælge din behandler, ud fra forskellige krav. Om det skal være afstand, pris eller anmeldelser fra andre kunder - det er dit valg.

FeelingBetter er en gratis tjeneste for forbrugeren, og er designet med forbrugeren i fokus. Vores mål er at give det mest dækkende overblik over markedet indenfor kroppen, og samtidig hjælpe dig med at få et bedre overblik over behandlere nær dig. Derudover kan du også læse og få viden om din behandler, se billeder og læse andre kunders anmeldelser, før du beslutter dig for, hvilken klinik/salon der skal hjælpe dig. – Derfor har vi på FeelingBetter skabt denne portal med en vifte af utallige behandlere.

Vores mission med FeelingBetter er, at vi i fællesskab med behandlere og forbrugere sammen skaber et nyt værktøj, der er med til at gøre det nemmere for forbrugeren og som samtidig er med til at styrke deres beslutningsgrundlag. Vi styrker beslutningsgrundlaget ved at give dig muligheden for at vælge din behandler ud fra anmeldelser/pris/beliggenhed samt en detaljeret beskrivelse af virksomheden.

Ydermere hjælper vi med at booste og markedsføre virksomhederne, så de kan effektivisere det de brænder for. Dette gør vi ved at give dem en god platform hos os, og være med til at holde dem synliggjorte på markedet. De får nu muligheden for at vise hvem de er, dette gælder både store som små virksomheder.

FeelingBetter sælger ingen behandlinger. Der skal altid rettes henvendelse til den enkelte behandler, ved tidsbestilling, aflysning af tid samt information om den enkelte behandling.

Med venlig hilsen
Casper Nielsen
Stifter af FeelingBetter.dkWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.