Persondatapolitik

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

1. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering af log in profil samt oprettelse af virksomhedsprofil. FeelingBetter indsamler kun de oplysninger, som er nødvendige for at kunne levere den bedste ydelse og for at give dig et bedre overblik.

FellingBetter bruger dine oplysninger, som forbruger til at kunne lave statistikker om dine besøg på de enkelte behandleres sider, samt gemme din favoritliste og skrive bedømmelser om behandling.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter og tjenester, samt visning af indhold og reklamer.

2. Nyhedsmail

Når du laver et log in hos FeelingBetter, har du mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi registrerer de oplysninger, som du afgiver ved oprettelse af brugerprofil. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du selv redigere dette på din brugerprofil.

3. Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos FeelingBetter, kan du rette henvendelse på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 27 97 82 82. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

4. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger uden advarsel herom.
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige
 oplysninger om dig selv.
 
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
 
 
 
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.